Contacteer ons

Active Capital BV (Active Capital) is een heeft het statuut van makelaar in bank- en beleggingsdiensten, met inschrijvingsnummer bij de FSMA 102144 A-B.

Active Capital biedt aan zijn cliënten financiële oplossingen voor rekening van verschillende gereglementeerde ondernemingen. Vanwege dit statuut werken wij automatisch en verplicht buiten elke vorm van agentuurovereenkomst en zijn wij niet gehouden om productie te plaatsen bij een of meerdere bepaalde gereglementeerde ondernemingen. De activiteiten van Active Capital zijn beperkt tot bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en het is niet toegestaan om beleggingsdiensten voor eigen rekening aan te bieden. Wanneer aanbevelingen worden verstrekt, beperkt Active Capital zich tot het meedelen van informatie voor rekening van en onder verantwoordelijkheid van de gereglementeerde ondernemingen waarmee zij haar klanten in contact heeft gebracht.

Elkeen binnen Active Capital dient zich op continue wijze rekenschap te geven over de beperkingen van haar statuut als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten. Dit betekent dat Active Capital optreedt voor rekening van de gereglementeerde onderneming(en) waarmee zij samenwerkt, en dat dus enkel voor klanten die door deze laatste aanvaard zijn.

Het is bijgevolg een basisvoorwaarde voor de dienstverlening door Active Capital aan haar cliënten dat deze laatsten steeds moeten worden aanvaard als klant bij de gereglementeerde onderneming voor wiens rekening Active Capital diensten verleent. Indien dat niet het geval is, zal Active Capital deze klant in elk geval weigeren.

—————————————————

ACTIVE CAPITAL BV

Luc Colebunders
Founding partner

Makelaar in Bank- en Beleggingsdiensten

Verzekeringsmakelaar
FSMA 102144 A-B

Maatschappelijke zetel:

Kapellei 24
B-2900 SCHOTEN

mobile : +32 475 30 78 64
fax : +32 3 647 14 60
luc.colebunders@telenet.be

Algemene info:

—————————————————
—————————————————
—————————————————
Ludo Wyns
Financial consultant
+32 491 71 78 75
—————————————————
—————————————————

—————————————————

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
29 − 12 =